banner-aerobic

Multe forme de antrenament  sunt eficiente daca sunt efectuate in cadrul unui grup, sub supravegherea unui instructor care conduce lectia.Fie ca sunteti avansati sau incepatori,veti gasi ceva care sa vi se potriveasca (hip&waist, step, stretching, pilates, body workout, tae bo, butts time,etc).
Motivatia,maximizarea rezultatelor, evitarea riscurilor de accidente sunt unele din avantajele acestui tip de antrenament.

Ziua
Program Aerobic
Luni

16.30 - 17.30  Zumba         
17.45 - 18.45 Aerobic clasic
18.55 - 19.55 Aerobic clasic 

Marti
16.30 - 17.30 Program 30/30
17.45 - 18.45 Program 30/30
18.55 - 19.55 Program 30/30
Miercuri

16.30 - 17.30 Zumba                                   
17.45 - 18.45 Step aerobic + All the Muscles

18.55 - 19.55 Step aerobic + All the Muscles

Joi
16.30 - 17.30 Dinamica posturala
17.45 - 18.45 Dinamia posturala  
18.55 - 19.55 Dinamica posturala
Vineri

16.30 - 17.30 Zumba       
17.45 - 18.45 Cardio Step

18.55 - 19.55 Cardio Step

Sambata
11.00 - 12.00 Dansuri Moderne
Duminica
11.00 - 12.00 Dansuri Moderne

30/30 - este o clasa complexa ce combina 2 tipuri de antrenament.Primul segment al clasei este unul dinamic ce vizeaza consumul caloric si cresterea capacitatii cardiovasculare prin miscari energice.Al doilea segment este strict dedicat zonei fesierilor si coapsei prin exercitii cu intensitati variate ce au ca scop conturarea acestei zone prin evidentierea placuta a musculaturii.

Cardio StepAi visat la un program cardio care sa topeasca sute bune de calorii intr-o ora, care sa iti remodeleze picioarele si fesele in timp record si care sa iti puna metabolismul la treaba pentru 1-2 zile dupa ce ai mers la sala? Ei bine, adauga la toate aceste efecte minunate si reducerea celulitei de pe coapse si reducerea stratului de grasime din jurul soldurilor si obtii descrierea perfecta a unei ore de cardio step. 

Si daca inca ti-e teama de dificultatea exercitiilor,  imagineaza-ti ca mare parte din ora consta in urcarea si coborarea unei... trepte. 

Sedinta de Cardio Step este structurata astfel incat te va ajuta sa scapi de celulita de pe coapse si fese datorita miscarilor energice de tip cardio. Cele care presupun forta si multe repetari iti vor tonifia muschii femurali , coapsele interne si externe. Cat despre fese... in mai putin de o luna vei avea senzatia unui lifting. Toate aceste beneficii iti aduc altele: miscarile continue si energice ale picioarelor iti antreneaza abdomenul, mai ales cel inferior. 
Vrei picioare subtiri si tonifiate? Uita de lift si foloseste la maximum fiecare treapta pe care urci. Si mergi la o ora de Cardio Step in fiecare saptamana, pentru ca vei reusi sa scapi si de ultimii centimetri nesuferiti din jurul soldurilor. 
Step aerobicul -Cardio si tonifiere intr-un singur antrenament. Se efectueaza o incalzire a grupelor mari musculare urmata de 30 minute de step coregrafic compus din pasi simpli. Urmatoarele 25 de minute sunt dedicate exercitiilor de tonifiere a grupelor musculare care se regasesc in trenul superior: pectorali, spate, umeri, biceps, triceps si abdomen. Ora se incheie cu cateva exercitii de relaxare a musculaturii.Antrenamentele de step aerobic sunt nelipsite din programul oricarei sali de sport. Sunt ore dinamice, in care ritmul muzicii antreneaza miscari eficiente pentru slabire si remodelare corporala. Exercitiile sunt excelente pentru picioare si abdomen deoarece modeleaza o musculatura elastica, ferma si supla.Poate fi practicat de toate persoanele ce vor sa scape de kilogramele in plus sau care urmaresc tonifierea masei musculare. Prin practicarea step aerobicului organismul va avea urmatoarele avantaje: imbunatatirea rezistentei fizice,dezvoltarea flexibilitatii,tonus crescut.

Dinamica posturala - pune in prim-plan exercitii practice concentrate pe lanturile chinetice,este conceptul de a imbunatati echilibrul si functiile naturale ale corpului.

Aerobicul clasic clasa compusa din pasi de baza caracteristici ce alcatuiesc diferite coregrafii specifice aerobicului.Tip de antrenament in care muschii folosesc oxigenul pentru a converti glicogenul (zaharurile) si lipidele (grasimile) in energie. Este un antrenament care se desfasoara in ritm alert, de cele mai multe ori pe fond muzical stimulant si combina exercitiile executate in picioare cu cele de pe sol. Gimnastica aerobica este de departe unul dintre cele mai placute si usoare modalitati prin care poti slabi si/sau mentine in forma maxima! Asculti muzica, te distrezi si cel mai important, te simti excelent, contribuind la intarirea sistemului imunitar. Exercitiile aerobice influenteaza pozitiv activitatea inimii si a plamanilor (prin aportul de oxigen), pun in miscare musculatura bratelor, picioarelor, abdomenului, feselor etc. si ajuta corpul tau sa secrete substante endorfine, menite sa reduca stresul si sa imbunatateasca starea ta de spirit!

Zumba - este o clasa cardio de aerobic unde se lucreaza foarte intens,arzandu-se multe caporii. Combina exercitiile cardio cu exercitii de tonifiere si definire a musculaturii. Aceste exercitii se realizeaza pe muzica latino fiind o modalitate distractiva de a arde calorii si de a tonifia corpul intr-un mod natural.ZUMBA este de fapt o combinatie intre aerobic si dans. O clasa de zumbz se desfasoara pe cele mai variate ritmuri atat latino cat si internationale.

Succesul acestui tip de antrenament se datoreaza popularitatii de care se bucura dansurile latino pretutindeni, dar si rezultatelor pe care o persoana le poate obtine practicand acest tip de miscare.