Regulament SanGym

   Regulamentul in vigoare este stabilit pentru asigurarea normala a relaxarii ocupatiilor membrilor Clubului, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor clubului.

   Respectarea regulamentului de ordine interioara al Clubului este obligatorie pentru toti membrii Clubului. Prin plata oricarui dintre abonamentele disponibile devii membru al Clubului, consimtind la respectarea cu strictete a dispozitiilor Clubului si instructorilor sai.

   Usile Clubului sunt deschise pentru Dvs. zilnic. Va asteptam in zilele lucratoare intre orele: 08:00-22:00; sâmbata si sarbatorile legale intre orele: 09:00-17:00 iar duminica intre orele: 09:00-14:00.
Pute
ti fi in posesia incaperii si echipamentului numai in decursul orelor regimului de functionare al clubului.

   In momentul aderarii Dvs. in rândul membrilor Clubului, veti primi card de membru. Cardul de membru este nominal, se elibereaza pentru intreaga perioada de termen a Contractului in vigoare si nu poate fi transmis altor persoane. Sunteti rugat sa purtati permanent cardul Dvs. de membru, când frecventati Clubul si sa-l lasati la receptie si la iesirea din incinta Clubului sa-l ridicati. in cazul când ati sosit la Club fara a avea cu sine cardul Dvs. veti prezenta actul de identitate. in cazul când abonamentul lipseste se incaseaza plata in conformitate cu pretul unei frecventari al abonamentului in cauza.

   Plata pentru servicii se realizeaza numai la casieria Clubului. Plata se incaseaza sub forma de numerar in lei, in conformitate cu cursul valutar intern al «SanGym» in ziua platii. Dupa incasarea banilor, rambursarea banilor nu se face. Totusi este posibila compensarea sumei in cauza prin exercitarea unor servicii la estimarea managerului Clubului. Costul serviciilor, precum si durata lor, pot fi modificate in conformitate cu decizia administratiei Clubului.

   Membrul Clubului este in drept de a primi recomandari de la personalul Clubului cu privire la utilizarea echipamentului sportiv. Membrul Clubului este obligat sa utilizeze cu grija echipamentul sportiv si in mod adecvat, in mod contrar el isi asuma raspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni in urma utilizarii lui neadecvat.

   In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau al altui bun al Clubului, persoana in cauza acopera toate cheltuielile materiale pentru inlaturarea deteriorarilor produse de catre el echipamentului sportiv sau bunului, si reparatiile incaperii.

   Persoana care a devenit membrul Clubului, in timpul antrenamentului, trebuie sa-si incuie personal garderoba sa si sa-si pastreze cheia, iar in caz de pierdere a cheii sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unui lacat nou si pentru lucrul efectuat pentru fixarea acestui lacat la usa garderobei sale.

   Clubul nu-si asuma responsabilitatea pentru lucrurile personale lasate la vestiar, precum si pentru obiectele de pret, care n-au fost lasate in grija administratorului. Posedând obiecte de valoare sunteti rugat sa nu le lasati in garderoba Dvs. personala ci sa le dati in grija administratorului Clubului, care le va pastra in compartimentele speciale.