banner-sauna

   Sauna uscata sau finlandeza este o incapere micuta, incalzita la aproximativ 80 de grade Celsius.  Atunci cand intri in ea, pare ca este mult mai cald, dar in realitate o sauna rareori poate fi  incalzita peste aceasta temperatura. Efectuata corect si, mai ales, in sedinte de o durata corespunzatoare, sauna este o adevarata placere atat pentru trup, cat si pentru suflet.

Beneficiile saunei

        Sauna  dilateaza porii, curatandu-i in profunzime. Un peeling facial efectuat cam la 5-10 minute dupa sauna este ideal pentru a scapa de punctele negre si pentru a mentine tenul curat si proaspat. Relaxarea fizica si mentala este un beneficiu adiacent al saunei. Caldura are rolul de a relaxa muschii si, prin urmare, este deosebit de recomandata dupa un antrenament fitness intensiv. Urmata apoi de un masaj, poate face minuni asupra intregului corp. Transpiratia indusa de o sedinta de aburi va elimina toxinele din organism. Cu cat vei bea mai multa apa in timpul sedintei de sauna, cu atat vei transpira mai mult si vei elimina mai multe toxine.

    

   SANGYM s-a gândit la persoanele cu probleme de respiraţie şi cardiace, care în mod normal nu ar putea beneficia de efectele deosebite ale unei saune, de aceea am instalat special o saună cu infraroşii care: - imbunatateste circulatia periferica si la suprafata tesuturilor;
    - accelereaza metabolismul (cel putin 600 de calorii arse in 30 de minute);
    - ajuta sistemul imunitar;
    - sporeste procesul de detoxifiere;
    - reduce durerea;
    - deschide porii si curata in adincime pielea;
    - induce relaxarea musculara;
    - accelereaza scaderea stratului de celulita si grasime;
    - imbunatateste hranirea epidermei;
    - accelereaza vindecarea dupa rani sau operatii chirurgicale;
    - reduce stresul emotional si mental;
    - incalzeste musculatura (maximizeaza performantele sportive);